Left Ga door met winkelen
Jouw order

Er zijn geen producten in je winkelmandje.

Ook interessant:
€2395
€2995
Promotion
Read more

Embryolisse

Een Cult-merk!

Het begon allemaal in 1950 in het St. Louis Hospital, toen een dermatoloog een universeel huidverzoringsproduct formuleerde, om de huid op natuurlijke wijze mooi te maken: Zo ontstond de Lait Crème Concentré. Deze zachte crème werd eerst voorgeschreven door artsen, maar werd al snel ontdekt door vrouwen, modellen en visagisten. De LCC is inmiddels al tientallen jaren een cult-product, en krijgt het zijn faam door degenen die het gebruiken: Moeders en dochters, visagisten en sterren, influencers en volgers.

Inmiddels heeft Embryolisse een uitgebreide lijn huidverzorging ontwikkeld, om de huid te hydrateren, te voeden, veroudering tegen te gaan, om te reinigen en om de huid te "preppen" voor de make up.

Alle producten worden ontwikkeld en vervaardigd in Frankrijk, in fabrieken die zijn geselecteerd vanwege hun inzet voor duurzaamheid. Al sinds 1950 worden de bestsellers verpakt in aluminium tubes, een licht materiaal dat tevens de oxidatie van de formules tegengaat. Bovendien is het materiaal 100% recyclebaar.

Embryolisse geeft de voorkeur aan actieve ingrediënten van een natuurlijke oorsprong, afgeleid van planten met een lange medicinale of cosmetische traditie. De keuze voor een natuurlijke, werkzame stof gaat nooit ten koste van de veiligheid. Bepaalede plantaardige ingrediënten kunnen irriterend of allergeen zijn. Er wordt altijd gekozen voor de ingrediënten die de huid het beste verdraagt.

Er worden wel synthetische ingrediënten gebruikt, om de zintuiglijkheid en effectiviteit van de formule te garanderen ( conserveringsmiddelen om microbiologische besmetting te voorkomen, zonnefilters, en soms parfum voor de zintuiglijkheid) Alle producten zijn getest onder dermatologisch toezicht, door mensen met een gevoelige huid.

De verpakkingen zijn gemaakt van papier met FSC certificaat. De tubes, potten en flesjes zijn recyclebaar.

Embryolisse vernieuwt nog steeds. Zij streven naar producten die voor minimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten bestaan.