Left Ga door met winkelen
Jouw order

Er zijn geen producten in je winkelmandje.

Ook interessant:
€2395
€2995
Promotion
Read more

Goed doel: Mamas

Wij willen helpen.

“Iedere keer als ik de reclame op tv zie van de Mamas, denk ik: ‘Wat een fantastische vrouwen, en wat doen ze geweldig goed werk.’ Dit zijn zulke inspirerende vrouwen, die zich inzetten om kinderen te helpen in arme wijken in Zuid Afrika. Daar wil je toch iets voor doen!” aldus Margriet.

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika: sterke, indrukwekkende vrouwen die opstaan voor kinderen in ernstige armoede. Deze vrouwen organiseren zelf structurele dagelijkse zorg, bescherming, eten, warmte en vooral veel liefde voor nu al meer dan 60.000 kinderen in 58 prachtige projecten. De MAMAS ontfermen zich structureel over de meest kwetsbare kinderen en helpen hen van geboorte tot aan hun eerste baan. Zo geven zij de meest kwetsbare kinderen weer een toekomst.

We weten allemaal dat in Zuid Afrika genoeg kinderen zijn die geen ouders hebben, geen opleiding kunnen volgen en die het maar alleen moeten zien te redden. De Mamas helpen en samen besloten we dat wij niet alleen zelf deze organisatie steunen, maar dat we het ook onder de aandacht willen brengen van onze bezoekers op deze site. Daarom hebben we een extra mogelijkheid aan de check out toegevoegd om een donatie te geven.

Ieder jaar zullen wij hier een overzicht geven (pdf van onze storting namens jullie). Onze boekhoudster krijgt extra werk, maar wij zijn blij als we met elkaar iets kunnen betekenen voor de Mamas en de kinderen die zij bijstaan  in Zuid Afrika. Wij geven zelf natuurlijk ook, elk jaar storten we €500,- in de pot.

Let's do it!   

Liefs,
Dominique & Margriet