Left Ga door met winkelen
Jouw order

Er zijn geen producten in je winkelmandje.

Ook interessant:
€2395
€2995
Promotion
Read more

Hanskin

Hey! Hanskin is net zo’n huidverzorgingsfanaat als jij.  

Huidverzorging die elke dag wordt gebruikt moet meer moet zijn dan alleen schoon vindt Hanskin: het moet vol zitten met wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten waarvan we weten dat ze daadwerkelijk werken om de gezondheid van de huid te verbeteren. Hanskin maakt daarnaast huidverzorging met verslavende texturen. Want als het goed voelt, blijf je het gebruiken en boek je succes.  

Sensitive Friendly

Soms denk je dat je geen gevoelige huid hebt, maar de meesten van ons ervaren bij tijd en wijle een gevoeligheid die te danken is aan hormonen, of het weer, en zelfs door hele normale ingrediënten van huidverzorging. Daarom volgt Hanskin de K-Beauty filosofie die bestaat uit het zogenaamde "Layering"; werkzame ingrediënten worden met gedoseerde concentratie in laagjes aangebracht op de huid. Zo geven ze de huid een boost, zonder dat die daarvan gestrest raakt.

Science-Backed

Bij Hanskin geloven ze in goede huidverzorging, die niet alleen clean is, maar die ook boordevol ingrediënten zit die wetenschappelijk bewezen zijn en die de huid gezonder maken. Geen parabenen, geen sulfaten, niets slechts. Alleen natuurlijke ingrediënten die goed werken en jou een gezonde, stralende huid geven.

Verslavende textuur

De sleutel tot een goede huid is niet het strakke 10-stappen regime, of alsmaar de huid exfoliëren, het gaat erom dat je consequent bent in je aanpak. En je zal je producten consequent gebruiken als ze lekker aanvoelen. Bij Hanskin creëren ze een verslavende textuur die de actieve ingrediënten die jouw huid nodig heeft; fluweelzachte, sprankelend en heerlijk aanvoelende producten die skincare fun maken.