Left Ga door met winkelen
Jouw order

Er zijn geen producten in je winkelmandje.

Ook interessant:
€2395
€2995
Promotion
Read more

Indeed Labs

Toen Canadese merk in 2010 werd gelanceerd, was hun doel om hoogwaardige formules te bieden,  slechts één goed ingrediënt. Zo zouden ze de resultaten kunnen leveren waar consumenten naar op zoek zijn. 

Nanoblur was het eerste product dat wereldwijde aandacht trok met de revolutionaire formule. Nanoblur levert onmiddellijke resultaten en creëert een geheel nieuwe categorie skincare. Er is nog steeds geen vergelijkbaar product op de markt.

Het doel was om mensen zich op hun gemak te laten voelen, ook als ze hun echte huid laten zien, zowel voor de HD-camera's als in het echt. Nanoblur liet klanten zien wat het betekent om een zeer gerichte huidverzorgingslijn te zijn, met transparantie en toegankelijke prijzen.

Sindsdien heeft Indeed Labs een hele reeks huidverzorgingsproducten ontwikkeld die echte resultaten opleveren. Van een gevoelige huid tot ouderdomsvlekken, vochtverlies en rimpels. De producten zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan verschillende  huidproblemen. Zo kunnen mensen hun eigen schoonheid definiëren.

Indeed Labs gebruikt de hoogst mogelijke concentratie van werkzame stoffen in de formules. Er wordt geïnnoveerd, bijvoorbeeld door bakuchiol te omarmen, het eerste plantaardige alternatief voor retinol. 

Indeed Labs richt zich op veilige ingrediënten, die niet getest zijn op dieren, en niet schadelijk zijn voor het milieu. 85% van het assortiment is veganistisch.