Left Ga door met winkelen
Jouw order

Er zijn geen producten in je winkelmandje.

Ook interessant:
€2395
€2995
Promotion
Read more

Kiré Skin

Kiré Skin is veel meer dan een beautymerk, het is een levensstijl in zijn mooiste vorm. Een combinatie van gezond egoïsme, liefde voor wat mooi is en plezier dat gevonden wordt in het zorgen voor jezelf.
De merknaam komt van "kirei hada" wat in het Japans "mooie huid" betekent. Bij Kiré Skin gaat het erom dat voor jezelf zorgen en het verlangen om je goed  en mooi in je vel te voelen niet alleen gericht is op uiterlijk of louter ijdelheid. Het is een onlosmakelijk onderdeel van een gelukkige, gezonde en bewuste levensstijl.
#1 Wees niet bang om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen door de wereld te leren kennen en jezelf het recht op plezier te geven en je dromen waar te maken. 
Een reis kan vele dimensies hebben. Het kan een reis naar het andere einde van de wereld zijn, of een delicate geur van serum op je huid, die de zintuigen doet prikkelen en doet denken aan de verste uithoeken van de wereld.
#2 Ervaar een beter, authentieker, bevredigender en plezieriger leven.
Je huid en uiterlijk verzorgen kan een bron van plezier en geluk zijn. Geluk kan komen van een glad aanvoelende huid na het aanbrengen van een peeling, een delicate gloed na het gebruik van een tonic, de zachtheid van de huid die je kunt voelen met je vingertoppen, na het aanbrengen van een crème.
#3 Breng je innerlijke en uiterlijke gloed naar voren.
Het geheim om je mooi te voelen, en goed in je vel te zitten is niet alleen een goede huidverzorging, maar ook zelfvertrouwen. Verwen je huid, slaap voldoende, maak je dromen waar, gun jezelf een moment om op adem te komen en te ontspannen. Omring jezelf met schoonheid in alle opzichten.
#4 Verander de manier waarop je over huidverzorging denkt.
Er is absoluut niets mis met gezond egoïsme en goed voor je lichaam zorgen! Het is geen lege focus op uiterlijk of louter ijdelheid. Het hoort bij een gezonde, bewuste en gelukkige levensstijl
#5 Verander de manier waarop je over de huid denkt.
De menselijke huid is niet perfect: het heeft textuur, kleinere of grotere poriën, het geeft talg af, heeft verkleuringen, rimpels, puistjes, sproetjes, littekens en moedervlekken. En dat is oké. Elke huid verdient liefde en respect. Het is ook oké als je het uiterlijk van je huid wilt verbeteren. Het is oké als je je mooier voelt als je poriën kleiner zijn, verkleuringen en littekens minder zichtbaar zijn en rimpels ondieper zijn. 
Daar wil Kiré Skin je bij helpen. Dit merk is samengesteld uit bijzondere ingrediënten:
Stamcellen:
Stamcellen zijn een 100% biologisch afbreekbaar ingrediënt. Biotechnologie is een gebied dat de natuur en biodiversiteit respecteert, zonder deze te verstoren of te schaden - het vereist geen landbouwgrond of plantages. slecht een paar milimeter van een bepaalde plant is voldoende om meer kostbare cellen te creëren. Stamcellen en hun mengsels zijn volledig natuurlijke ingrediënten en dankzij het feit dat de worden geproduceerd in  een schone en gecontroleerde laboratoriumomgeving, zijn ze vrij van elke invloed van pesticiden, meststoffen of luchtverontreinigende stoffen.
Door regelmatig gebruik van huidverzorging met stamcellen, kan de huid gestimuleerd worden tot natuurlijke regeneratie. Hierdoor wordt de huid beter gevoed, gehydrateerd en verbetert de elasticiteit, wat bijdraagt aan een jeugdiger uiterlijk.  Een andere actie is het kalmeren van irritaties, daarom kunnen dit soort producten zelfs gebruikt worden door mensen met een gevoelige huid en couperose. Bovendien wordt de huid dankzij het gebruik van andere natuurlijke ingrediënten die het werk van de stamcellen ondersteunen, stralend en ziet ze er niet meer dof en vermoeid uit. De huid is gladgestreken en egaal. Op deze manier kun je het verouderingsproces van de huid vertragen, de zichtbaarheid van rimpels verminderen, vooral de ondiepe rimpels. De huid wordt gevoed, versterkt en kan regenereren.
De belangrijkste rollen van stamcellen zijn:
- De huid in goede conditie houden
- bescherming van de vitaliteit van huidstamcellen
- bescherming tegen vrije radicalen en DNA-schade
- stimuleren van de sythese van collageen en elastine
- huidverjonging
- opvullen en verminderen van rimpels
- toenemende huiddichtheid
- egale huidskleur