Left Ga door met winkelen
Jouw order

Er zijn geen producten in je winkelmandje.

Ook interessant:
€2395
€2995
Promotion
Read more

Nieuw: Kom jij bij ons test panel?

Skinfaves.com heeft een testpanel. Word jij onze skincare tester?

Ben jij helemaal gek van skincare en zou je het leuk vinden om onze producten te testen? Geef je dan op voor ons testpanel!  

We zoeken mensen van 16 tot 99 die onze producten willen testen en een review willen geven op onze site. We hebben een aantal merken die nog niet zo bekend zijn in Nederland, en dan is het des te leuker als de mensen in ons panel er een uitgebreide review schrijven op onze site. Zo geven we een eerlijk overzicht van het product en kunnen de bezoekers van onze site gemakkelijker beslissen of ze dit product willen kopen.

Dominique en ik zijn altijd positief over al onze crèmes, serums, maskers en andere spulletjes, maar dat is natuurlijk geen maatstaf. Het plan is dat we regelmatig een aantal mensen vragen een product een paar weken te gebruiken. Vervolgens is het de bedoeling dat je jouw ervaring verwerkt in een uitgebreide en informatieve review op onze site.

Lijkt het je wat? Meld je dat aan via hello@skinfaves.com 

Wij zullen je in ons antwoord uitleggen wat we van je verwachten en wat we nodig hebben om jou als tester in ons panel te plaatsen. 

Tot snel,

Margriet