Left Ga door met winkelen
Jouw order

Er zijn geen producten in je winkelmandje.

Ook interessant:
€2395
€2995
Promotion
Read more

Medik8

Medik8 is een cosmeceutisch huidverbeteringsmerk. Daarom gebruiken we alleen de beste actieve ingrediënten in onze formules. In het kader van een cosmetische formulering onderwerpen we deze actieve stoffen aan een rigoureus testproces voordat ze ook maar in de buurt van iemands huid komen.

Onderzoek:

Alle actieve ingrediënten die we gebruiken, moeten gegevens hebben die de effectiviteit ervan ondersteunen en/of klinisch worden getest en vaak worden ondersteund door origineel onderzoek, zodat we kunnen overwegen om ze in een formulering te gebruiken. Natuurlijk worden onze ethische en ecologische waarden nooit over het hoofd gezien tijdens deze testresultaten - we gebruiken alleen in-vitrotesten of werken met onze menselijke 'consumentenfeedback'-vrijwilligers (voor zaken als irritatie, textuur, geur etc.), zodat u er verzekerd van kunt zijn dat uw Medik8-producten nooit op dieren zijn getest.

Het formuleringsproces begint met uitgebreid marktonderzoek. Onze formulators gebruiken dit onderzoek om de ingrediënten samen te brengen die ze in het product willen opnemen. Ze bestuderen claims, regelgeving en onderzoek om het effect ervan te bewijzen. Producten worden niet eerder vrijgegeven dan wanneer ze perfect zijn, dat zit in onze culturele DNA.

Zodra het product is voltooid, ondergaat het tenminste 3 maanden stabiliteitstests onder verschillende omstandigheden; controleren of het geschikt is voor de markt. Afhankelijk van het type formulering, kan het ook worden verzonden voor aanvullende externe tests om te controleren of het voldoet aan al onze vereisten.

Laatste testen:

Wanneer het product alle stabiliteitstests heeft doorstaan, houden we vaak klinische onderzoeken in onze laboratoria in het Verenigd Koninkrijk om de werking van de uiteindelijke formulering in de menselijke huid te beoordelen. Vaak gaat het om het nemen van voor- en na foto's en het opnemen van vragenlijsten voor de deelnemers over hun ervaring met het product. Dientengevolge vinden we echt bewijs dat onze producten de gewenste resultaten zullen opleveren waar we naar streven. De bevindingen van onze klinische onderzoeken geven weer hoe producten zullen presteren in de echte wereld, tijdens professionele behandelingen en thuis.

Bij Medik8 geloven we dat het geheim om er langer jong uit te zien zo gemakkelijk is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A 's nachts. Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.

Vitamine C:

Goed geformuleerde, gestabiliseerde vitamine C biedt een belangrijke antioxidantbescherming, stimuleert de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladdere en helderdere huid. Breng 's ochtends vitamine C aan voor een bescherming gedurende de hele dag tegen omgevingsfactoren die huidveroudering kunnen veroorzaken.

Zonbescherming:

Naar schatting wordt 80% van de huidveroudering veroorzaakt door de zon. Helaas, huidschade veroorzaakt door de zon komt niet alleen voor als het zonnig is. Als het licht is, betekent dit dat de zonnestralen je nog kunnen bereiken. Zelfs op een bewolkte dag is er nog steeds ongeveer 50% UV-straling die je huid bereikt. Het dragen van een krachtige zonbescherming iedere dag is fundamenteel voor een jeugdige huidskleur. Medik8 heeft een reeks mooi lichte maar krachtige zonbeschermers die de huid beschermen en voeden. Maak je geen zorgen, onze high-tech Medik8-zonnebrandmiddelen voelen niet plakkerig en vettig aan zoals op het strand. 

Vitamine A:

Als de experts in vitamine A (ook bekend als retinol), heeft Medik8 een breed scala aan nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verjongen terwijl u slaapt. Vitamine A is simpelweg het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Het heeft tal van voordelen voor de huid, waaronder het versnellen van cellulaire vernieuwing en het verminderen van talgproductie. Het is cruciaal dat vitamine A wordt gestabiliseerd en een gecontroleerde afgifte heeft om maximale potentie te garanderen met minimale irritatie. 

Anti-aging huidverbetering hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het volgen van onze eenvoudige CSA-filosofie zal helpen de teint en de textuur van uw huid te verbeteren waardoor het gezond en jeugdig oogt.