Left Ga door met winkelen
Jouw order

Er zijn geen producten in je winkelmandje.

Ook interessant:
€2395
€2995
Promotion
Read more

Over Skinfaves

We skincare, het is onze fave

Als we iets geweldig vinden en compleet fan zijn, willen we het vertellen, en delen met de rest van de wereld, met jullie! Door de jaren heen zijn we zoveel geweldige merken tegengekomen, die werken, eerlijk zijn en nog onontdekt. Want vaak waren ze nog niet in Nederland verkrijgbaar, dat vonden we altijd jammer. In december 2021 kregen we een idee voor al deze heerlijke producten: We gaan er over vertellen en ze verkopen.

Dat is nu onze missie. Merken waar je op kan rekenen, die leuk zijn en al snel ook jouw fav. We bouwen aan deze site, er zullen steeds meer merken bijkomen met als belangrijke criteria: Willen we deze producten zelf gebruiken? Staan we achter deze producten? Denken we dat andere mensen ook blij worden als ze deze producten gebruiken? Worden deze producten niet, of niet zo vaak aangeboden op de Nederlandse markt? Als we met ja kunnen antwoorden is het voor ons een uitdaging om de merken die wij zo leuk vinden naar deze site te halen. Soms gaat dat snel en soms duurt het werkelijk máánden. Het gebeurt natuurlijk ook dat we nee als antwoord krijgen. Daar laten we ons niet door uit het veld slaan, we zoeken verder.

Ook iets gespot? Als jullie zelf bijzonder merken kennen waarvan je zou willen dat die hier op de site verkocht zouden worden, laat het ons weten. We staan altijd open voor goede ideeën.

Wij willen van deze site een platform maken waar je als bezoeker op kunt ronddwalen, je kunt natuurlijk shoppen, maar je kunt ook lezen over huidverzorging en alles te weten komen over ingrediënten en meer. Je kunt ook in het menu een overzicht van de merken zien en lezen over het merk en waarom wij zo dol zijn op het merk.

Deze site is een "work in progress", we zijn nog lang niet klaar. Onze zoektocht naar, leuke, fijne, effectieve, funny, en exclusieve merken gaat door.

Niet genoeg? Luister dan (binnenkort) ook naar onze Skinfaves podcast  waar regelmatig experts aanschuiven of check onze Instagram voor de novelties.

Veel plezier, we houden contact.

 

Margriet & Dominique